Hopelijk gaan we binnenkort weer van start!

Daar de regering sportclubs toestemming heeft verleend om per 28 april jeugdtrainingen te hervatten én schaken officieel een sport is, is er een goede kans dat we binnenkort de schaakclub weer kunnen openen voor de jeugd.

We zullen ons echter goed moeten houden aan de richtlijnen van de overheid en dat houdt in dat we niet binnen kunnen spelen, maar alleen buiten op het terras voor de speelzaal. Verder is het van groot belang dat iedereen zich houdt de protocollen en richtlijnen zoals gepubliceerd door het NOC-NSF (elders op deze website weergegeven). Tot slot, belangrijk, wacht ik op toestemming van de Dienst Publieke Zaken voordat we daadwerkelijk van start kunnen gaan. Ik houd u op de hoogte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close