Post Omikron Schaaktoernooi

Tata Steel is afgeblazen (het amateurtoernooi welteverstaan) wegens de Omikrongolf, maar intussen is bekendgemaakt dat sport- en cultuurevents weer mogen plaatsvinden.

Voor diegenen die de week vrij hadden genomen om deel te nemen aan Tata en nog altijd goesting hebben om te spelen, is er het Post Omikrontoernooi. (Disclaimer: dit op voorwaarde dat openstelling van sport- en cultuurevents ook betekent dat er toernooien mogen worden gehouden; de KNSB zal hier waarschijnlijk zeer binnenkort uitsluitsel over geven). We houden ons aan de coronaregels, daardoor is er slechts plek voor 8 deelnemers per zaal (afhankelijk van de belangstelling kunnen we 1 tot 4 zaaltjes reserveren). De formule is een beetje ongewoon; het belangrijkste is dat mensen in de gelegenheid worden gesteld om te schaken.

Deelnemers kunnen zich per speeldag inschrijven; ik zoek voor iedereen een tegenstander uit die qua speelsterkte zo goed mogelijk overeenkomt. De indeling wordt ruim (48u of langer) tevoren op deze website bekendgemaakt. Eenmaal gepubliceerde paringen zullen NIET meer worden gewijzigd. Als er ziekmeldingen zijn, deel ik de overblijvende tegenstanders tegen elkaar in. Meld de dagen dat u kunt spelen o.v.v. KNSB-rating per mail (dan 06-nummer erbij vermelden), telefoon (dan E-mailadres erbij vermelden) of Whatsapp (idem) en zorg dat u blijft opletten dat u een ontvangstbevestiging heeft ontvangen. Bij het nummer dat u bovenaan deze website ziet staan, vindt u ook de tijdstippen dat u mij kunt bellen. Inschrijfgeld dient tijdig te worden overgemaakt naar NL89 RABO 0349 1398 65 t.n.v. Schaaksociëteit Zugzwang.

Omdat we maar met een kleine groep kunnen spelen in zalen waarin normaliter 20-32 spelers passen, is de inschrijving relatief duur (hoewel….op de keper beschouwd is het toch een zeer acceptabel bedrag als je beseft wat je ervoor terugkrijgt: de mogelijkheid om weer serieus te schaken!). Ik vraag daarvoor uw begrip. De opbrengst wordt geheel gebruikt om de kosten te dekken. 2 Consumpties frisdrank (cola, Spa rood, Spa groen, appelsap, sinaasappelsap, zelf inschenken) is in het bedrag inbegrepen en iedereen moet zorgen dat hij muntgeld bij zich heeft voor koffie of thee. Zorg ook dat u uw eigen lunch meeneemt. Op sommige dagen (di-vrij-za-zo) is er een Indische cateraar in het gebouw die maaltijden verkoopt voor take away (let op: NIET tussen de middag).

Tijdens dit toernooi gelden de landelijk vigerende coronaregels en deze zullen strikt worden nageleefd. Zorg ook dat u een medisch mondmasker draagt.

Het leuke van Tata vind ik altijd dat de cultuur is dat spelers zich op dag 1 altijd even aan elkaar voorstellen. Laten we dat hier ook doen; we maken er een leuke kleine happening van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close