Winterkoningtoernooi 10 december

Zaterdag 10 november organiseren we een rapidtoernooi. Speeltempo 20 minuten p.p.p.p. met 5 seconden increment per zet. De eerste prijs is simpelweg een beker. We hebben een aantrekkelijke speellocatie; er zijn 3 kleine zalen (op de 1e etage van buurthuis De Yp) met ruimte voor 16 spelers per zaal. Bij relatief geringe belangstelling is de eerste zaal dus toch al gezellig gevuld; bij meer belangstelling breiden we het aantal zalen uit. 7 Ronden Zwitsers in één groep. Aanvang 10.00u.

Aangemelde spelers ziet u op onderstaande lijst. Aanmelden per telefoon of app (06-15844705) of per mail (contact@zugzwang.online). Inschrijfgeld 7,50 euro, te voldoen aan de zaal.

Er komen in de nabije toekomst meer activiteiten, o.a. een informeel toernooi all round chess, waarbij het lot de openingszetten bepaalt (uitleg hierover staat elders op deze website) Nadere informatie volgt.

d

Filip Borst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close