We gaan van start!

Schaaksociëteit Zugzwang gaat binnenkort van start. Binnenkort zijn we vertegenwoordigd op de Stadsspelen te Ypenburg (zondag 10 juni) en de Buitenspeeldag van Jantje Beton (Buurthuis De Yp, woensdagmiddag 13 juni). Kinderen die iets willen leren van het spel, zijn welkom.

Zugzwang is er ook voor volwassenen; na de zomer wordt het allemaal wat meer officieel en dan komt er een wekelijkse clubdag; waarschijnlijk wordt die geen doordeweekse clubavond, zoals de meeste andere verenigingen die kennen, maar een ochtend of middag in het weekend. Houd deze website in de gaten; binnenkort meer hierover!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close